Jovan
Zdravo,
Moje ime je Jovan Vignjević i želim Vam dobrodošlicu na moj blog. Ovde možete pronaći informacije o digitalnom marketingu i njegovim mogućnostima, kao i teme o putovanju, uspesima drugih ljudi i još mnogo toga. Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć možete zakazati besplatne online konsultacije.

Slobodno me kontaktirajte u slučaju da imate neko pitanje ili vam je potrebna pomoć.

+381 60 55 680 80

info@jovanoviutisci.com

Besplatna konsultacija

Napišite ukratko o Vašem projektu

Koja su Vaša interesovanja?
Internet oglašavanjeDruštvene mrežePodrška izvan mrežeIzrada internet prezentacija i aplikacija
ANALIZA TRENUTNOG STANJA

Analiza trenutnog stanja podrazumeva detaljan pregled svih internet platformi koje posedujete, njihovu analizu i tumačenje trenutnih rezultata i učinaka.

TESTIRANJE NOVIH REŠENJA

U toku ove faze vrši se nastavak analize, ali u formi testiranja i ispitivanja novih rešenja, kao i novih načina pristupa prezentovanju vaših usluga ili proizvoda na internetu i društvenim mrežama.

DEFINISANJE CILJEVA I CILJNE GRUPE

Pre svakog početka rada ili neke druge aktivnosti potrebno je odrediti mesto ka kome ćemo ići. To podrazimeva jasno i precizno definisanje cilja ili ciljeva. Tokom procesa razmatranja potencijalnog i određivanja konačnog cilja, potrebno je uzeti u obzir sve činjenice i okolnosti kako bi se na najbolji i najefikasniji način odredio najisplativiji i najrealniji cilj.

PLASIRANJE I MONITORING

Nakon izvršene analize trenutnog stanja, testiranja novih rešenja i definisanja ciljeva i ciljne grupe počinje najzahtevniji proces.

})(jQuery)