Jovan
Zdravo,
Moje ime je Jovan Vignjević i želim Vam dobrodošlicu na moj blog. Ovde možete pronaći informacije o digitalnom marketingu i njegovim mogućnostima, kao i teme o putovanju, uspesima drugih ljudi i još mnogo toga. Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć možete zakazati besplatne online konsultacije.

Slobodno me kontaktirajte u slučaju da imate neko pitanje ili vam je potrebna pomoć.

+381 60 55 680 80

info@jovanoviutisci.com

Suština digitalnog marketinga – Internet oglašavanje (VIDEO)

Suština digitalnog marketinga – Internet oglašavanje (VIDEO)

Šta je zapravo suština digitalnog marketinga? I da li je to isto što i internet oglašavanje? Koja je razlika izmedju Advertisinga (oglašavanja) i Marketinga?

Ovo su samo neka od pitanja na koja sam dao odgovore tokom predavanja o tome kako funkcioniše oglašavanje putem modernih kanala komuniakcije.

Online komunikacija i oglašavanje na društvenim mrežama je sastavni deo moderne komunikacije, kao i modernog poslovanja. Zato je veoma važno da u startu naučimo razliku između marketinga i oglasavanja (advertisinga). Jedno bez drugog ne može ali nije isto.

Internet oglašavanje predstavlja marketing strategiju, koja podrazumeva korišćenje interneta kao medija za priliv web saobraćaja. Primarni cilj internet oglašavanja je dostavljanje željene poruke precizno odabranim ciljnim grupama.

Osnovna namena društvenih mreža je ostvarivanje kontakata sa pojedincima. Odabirom (targetiranjem) pravih kontakata možete steći sopstvenu mrežu lojalnih pratilaca i kupaca vaših proizvoda ili usluga.

Podeli

Ostavi komentar ili mišljenje

Obavesti me
avatar
wpDiscuz
})(jQuery)